• Analóg, instant fényképezőgépek

• Objektívek

• Filmek (leica, roll, síkfilm, super 8...)

• Instant filmek (Impossible, Fuji)

• Kiegészítők

• Pólók, táskák

• Blind Chic táskák


Termékeink egy része
csak az üzletünkben kapható.

Rendelési feltételek:
RENDELÉSI FELTÉTELEK:

Böngészés az áruházban
Az áruházunkban böngészhet regisztráció nélkül is.

Rendelés, vásárlás
A kiválasztott termékeket a KOSÁRBA ikonra kattintva tudja összegyűjteni. A kosár tartalmát megtekintheti az jobb oldalon található KOSÁR felirat alatt kattintva. Vásárolhat regisztrált felhasználóként, vagy ún. gyorsvásárlással. Ha már korábban regisztrált, akkor a megadott e-mail címmel és jelszóval tud belépni és leadni rendeléseket.  A regisztráció előnye, hogy nem kell minden vásárláskor megadni a rendeléshez szükséges adatokat.
A rendelés beérkezését követően a rendszer egy automatikus e-mail-t küld a megadott e-mail címre, jelezve, hogy rendelés befogadása, tárolása megtörtént. A regisztráció során lehetősége van kérni hírlevelünket, melyben a webáruház új termékeiről, akcióiról tájékoztatjuk.

Fizetés
A fizetés történhet előre utalással, utánvéttel, illetve személyes átvétel esetén készpénzben. Előre utalás esetén az áru összegének és a postaköltségnek a  webáruház bankszámlájára történő beérkezése után a rendelés visszaigazolásakor megadott határidőn belül munkanapon belül a megrendelt termékeket átadjuk a futárnak. Kérjük, csak azután utalja el az áru összegét és a postaköltséget, ha megkapta a rendelés visszaigazolását, ami tartalmazza az utalandó összeget és a bankszámlaszámunkat is. Ha előreutalással kíván fizetni, kérjük ezt a megrendeléskor a Megjegyzés rovatban jelezze!  Bizonyos esetekben az árváltozás jogát fenntartjuk, ebben az esetben a rendelés teljesítése előtt emailben értesítjük.

Szállítás
A szállítás futárszolgálattal történik. Kiszállításban partnerünk a Trans-o-flex Logistics Group.

A kiszállítás költsége: 1490Ft címenként.

 

Személyes átvétel átvevőhelyünkön
A webáruházunkban megrendelt terméket személyesen is átveheti díjmentesen üzletünkben:
Lomography Nagykövetség - Café Analóg
1075 Budapest, Kazinczy utca 35.

Nyitvatartás :
hétköznapokon : 10-19 óráig.
szombaton 11-18 óráig.
vasárnap zárva.

Ha megrendelését személyesen kívánja átvenni, kérjük azt a SZÁLLÍTÁSI/FIZETÉSI MÓD kiválasztásával jelezze a megrendelés elküldése előtt.

A megrendelt termékek személyes átvételére az erről szóló értesítésben szereplő címen és nyitvatartási időben van lehetőség az értesítéstől számított 8 napig. Amennyiben az értesítést követő 8 napon belül megrendelését nem veszi át, emlékeztető SMS-t küldünk az Ön telefonszámára, ezt követően további 2 nap áll rendelkezésére a termékek átvételére. Az átvételi póthatáridő eredménytelen eltelte után megrendelését töröljük.
Személyes átvétel esetén a rendelés összegét fizetheti készpénzben illetve bankkártyával is.

A vásárlástól való elállás joga

FONTOS! A számlát minden esetben őrizze meg, mert csak ennek meglétével tudunk garanciát illetve cserét vagy visszafizetést eszközölni!!!A számlát minden esetben a csomagban küldjük, tehát a dobozban, vagy csomagolásban benne található!


Az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A terméket eredeti, sértetlen csomagolásban és sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia üzletünk címére        ( 1075 Budapest, Kazinczy utca 35. ). Sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén a teljes vételárat megtérítjük az Ön részére, legkésőbb a termék visszaszolgáltatását követő 30 napon belül. Az elállási szándékot kérjük jelezze nekünk az info@lomography.hu e-mail címre küldött levélben. Az eredeti szállítási költséget, illetve az Ön  által visszajuttatott termék szállítási díját nem áll módunkban visszatéríteni, az elállás joga csak a termékre magára vonatkozik!

Felelősség
A webáruház használata feltételezi az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Café Analóg webáruház üzemeltetője nem vállal felelősséget azért a kárért, amely a webáruházhoz való csatlakozás során, vagy amiatt következett be. Az Ön felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatokat a behatolóktól. A Café Analóg webáruház üzemeltetője nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt. Megrendelését csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a regisztrációkor, illetve a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal töltötte ki. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk.

Adatvédelem
Az Ön által megadott adatokat a Café Analóg webáruház kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk ki, kivéve, ha az a szerződés teljesítésekor alvállalkozóként/közreműködőként jár el, mint pl. futárszolgálat, aki a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően járunk el. A megadott személyes adatokat bármikor megváltoztathatja. Az adatok törlését az info@lomography.hu e-mail címre írt levélben kérheti.

Egyéb tudnivalók
A Café Analóg webáruházban történő megrendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja a jelen üzletszabályzatot, a vásárlási feltételeket és tisztában van a rendelés menetével.  

Üzemeltető adatai
Cégnév: Lomográf Kft
Székhely: 1022 Budapest, Fillér utca 50/A
Adószám: 22928485-2-41

Email:info@lomography.hu

Hagyományos, olasz pörkölésű
kávé Modenából. Elvitelre is.„...Best coffee in
the city,

made in a photo lab...”

Ingyenes személyes átvétel

Fotólabor szolgáltatások, fényképezőgépek, kiegészítők.

Café Analóg
Kazinczy utca 35.
1075 Budapest VII.

Nyitvatartás :
H-P: 9 -19 óráig
szombaton : 10 - 18 óráig
vasárnap : zárva

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Elérhetőségek

Café Analóg

Kazinczy utca 35

Budapest VII. ker.

TELEFON: +36 1 445 2560
E-mail: info@lomography.hu
cafeanalog.hu - Lomográf Kft
Webáruház készítés a StartÜzlettel.