Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LaborPosta

A filmjeidet postán is elküldheted nekünk ami az alábbiak szerint működik:

A filmeket az  üzletünk címére tudod postázni:

Café Analóg

Kazinczy utca 35

Budapest

1075

Kérünk, hogy csak pontosan címezve, alaposan becsomagolva add fel filmjeidet, az esetleges szállítási sérülésekért nem tudunk felelősséget vállalni, illetve utánvétes vagy postán maradó küldeményt sem tudunk átvenni.

Amit megérkeztek a filmek, jelezni fogjuk! Kérünk, hogy a filmek mellé dobj be egy cetlit, rajta a neveddel, telefonszámoddal és email címeddel, illetve, hogy mit szeretnél a filmekkel (csak hívás,vagy hívás+szkenn), így a laboros kollégámnak is könyebb lesz az adminisztráció illetve a küldemény beazonosítása. A részletes árlistánkat itt találod: labor árlista 

Amint kézhez kapjuk a filmeket, megírjuk a munka határidejét, a végösszeget és az utaláshoz szükséges adatokat illetve ha van bármilyen kérdésünk a filmekkel kapcsolatban, azokat is feltesszük.

Az elkészült szkennek letöltőlinkjét emailen keresztül fogod megkapni. Ha bármi miatt nem tudtad letölteni, semmi baj, a szerverünkön megőrizzük 1 hétig és újra küldjük ha szükséges.

Az elkészült szkent letöltve akár te is ki tudod válogatni, hogy melyikekről szeretnél papírképet, és elég ha a képek fájlnevét visszaküldöd nekünk a kívánt papírmérettel együtt.

A filmeket felvágva, pausz negatív lefűzőben tároljuk és megőrizzük amíg érte nem jössz (maximum 3 hétig). Természetesen ha szeretnéd, hogy visszapostázzuk, azt is vállaljuk, ezesetben ezt is jelezd nekünk a kísérő papíron..A visszaküldés ára 1.890.-ft.

Az alapvető  laborszolgáltatásainkat webshopunkban is meg tudod rendelni: film kidolgozás

Ha bármiben segíthetünk, keress minket nyugodtan emailben, vagy facebook-on, igyekszünk minél hamarabb válaszolni.

Köszönjük

Café Analóg csapata

Az oldal tetejére