Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Csomagjainkat a GLS futárszolgálat szállítja ki, illetve rendelésedet leadhatod személyes átvétellel is, ez esetben üzletünkben tudod átvenni a visszaigazolást követően. A személyes átvétel díjmentes, üzletünkben tudsz készpénzzel és bankkártyával is fizetni. 

Kiszállítás:
GLS házhozszállítás: 1.690 Ft

Fizetési módok:

Személyes átvétel üzletünkben: ingyenes
Bankkártyás fizetés: ingyenes
Hagyományos banki átutalás: ingyenes
Utánvét: 450 Ft

40000 Ft felett, előre fizetés esetén  ingyenes

Szállítási költségek

A megrendelt termék / belföldi (Magyarország) házhozszállítás díjának fizetési módja:
A megrendelés értékét banki előre utalással, online bankkártyás fizetéssel, vagy a csomag átvételekor tudod kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló email alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag feladását követően emailben, elektronikus számla formájában küldjük. Kérünk, hogy a termékeket a futár előtt  mennyiségileg és minőségileg is vizsgáld meg, az esetlegesen a termékeken észlelt sérülések esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. A jegyzőkönyvet a futárral minden esetben írasd alá! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Házhozszállítás futárszolgálattal


Webshopunk megrendeléseit a GLS futárszolgálata teljesíti. A csomagok kézbesítése kizárólag munkanapokon történik. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.  A rendelés újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! 

GLS Futárszolgálat elérhetősége

Telefon (munkanapokon 7-20 óra között): (+36 29) 88 67 00 és (+36 20) 890 0660

 GLS csomagautomata és csomagpontos szállítás, információk:

Amikor a csomagod megérkezett az általad választott csomagpontba, akkor kapni fogsz egy SMS-t, hogy átvehető.


 - Banki átutalással előre vagy online bankkártyás fizetéssel fizetve: 1890 Ft
 - Utánvéttel: 2340 Ft


  A megrendelt termék / nemzetközi házhozszállítás díjának fizetési módja:
A megrendelés értékét banki előre utalással tudod kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője, és visszaigazoló email alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

 

Az oldal tetejére